Ruski za poslovnjake

Ponuda za tvrtke i individualne polaznike

Upiši se!

Opis tečaja

Program tečaja može biti prilagođen vašim strukovnim ciljevima i području aktivnosti. Tečaj ruskog za poslovnjake prvenstveno je namijenjen ljudima čiji posao zahtijeva korištenje ruskog jezika, kao i onima koji žele da promijene trenutno zaposlenje, a smatraju da će im znanje ruskog jezika biti potrebno na novom poslu.


2 x 2 školska sata tjedno

Fond sati: 70 školskih sati – trajanje tečaja 4,5 mjeseca

Mogućnost održavanja tečaja na adresi polaznika. Više informacija na upit i prema dogovoru.

Bez predznanja

Za grupe polaznika ovog tečaja koji nemaju predznanja koristimo udžbenik “Ruski na jednostavan način”. On je posebno sastavljen za poslovne ljude koji žele učiti ruski jezik unatoč svome užurbanom I pretrpanom poslovnom rasporedu. Ovaj udžbenik daje dobre rezultate već dugi niz godina, posebno za uposlenike kompanija koje su otvorile svoja predstavništva i prodajne urede u Rusiji ili bivšim republikama SSSR-a.

Sa predznanjem

Za one koji već govore ruski na razini A1, nudimo pohađanje tečaja za poslovni ruski prema udžbeniku „Russian for business” (A2, B1, B2) autorice Ludmile Kotane. Ovaj udžbenik poslovnog ruskog jezika namijenjen je menadžerima i gospodarstvenicima koji već obavljaju poslove ili planiraju raditi s klijentima i partnerima koji govore ruski jezik.

Javite se još danas!

Nazovite nas i dogovorite svoj prvi sat…

  • 099/560 92 70