O nama

Učite ruski i otvorite vrata novih mogućnosti!

Ruski jezik je bio i ostao jedan od vodećih svjetskih jezika. Prema posljednjim podacima o broju ljudi koji ga koriste u svakodnevnoj komunikaciji (više od pola milijarde ljudi), ruski jezik zauzima treće mjesto u svijetu nakon kineskog i engleskog. Kao jedan od službenih jezika u većini uglednih međunarodnih organizacija, koristi se svakodnevno u UN, Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju, UNESCO, Svjetskoj trgovinskoj organizaciji itd.

Dijalog Plus nudi veliki izbor tečajeva za različite razine znanja, uzraste i potrebe polaznika, koji žele naučiti ruski jezik od samog početka ili pak usavršiti postojeće znanje. Svakome od vas prilagoditi ćemo se individualno. Nadamo se da će vam zadovoljstvo postignutim rezultatima učenja ruskog jezika ostati u lijepom sjećanju. Uz izvornog govornika, osim učenja, pričati ćemo o ruskim tradicijama, ruskom mentalitetu, stereotipima i običajima u Rusiji i drugim zanimljivostima o ovoj prekrasnoj zemlji. Dijalog Plus se koristi metodom učenja ruskog jezika poznatom kao РКИ (RKI) – Русский как иностранный (metoda interaktivne komunikacije – ruski kao strani jezik), što znači da se poduka uglavnom provodi kompletno na ruskom jeziku s izvornim govornikom i maksimalno je prilagođena potrebama studenata koji nisu filolozi, već žele strani jezik koristiti u svakodnevnoj ili poslovnoj komunikaciji. Govorne vještine po metodi RKI razvijaju se i učvršćuju u komunikaciji s izvornim govornikom, a u učionici se simuliraju situacije iz svakodnevnog ili poslovnog života. Za raspravu se biraju zanimljive teme, potiče se sloboda međusobne komunikacije polaznika tečaja na ruskom jeziku. Nakon završetka tečaja moći ćete započeti jednostavan razgovor na ruskom jeziku, lako ćete pronaći izlaz iz neuobičajene situacije ili reći nešto o sebi svojim sugovornicima. Osnovno načelo RKI komunikativne metode poduke je da proučavanje standardnih jezičnih sustava nije sam cilj RKI tečaja i poduke, već je cjelokupni proces učenja usmjeren na korištenje jezičnih vještina u komunikaciji, drugim riječima, glavni zadatak je prevladati “jezičnu barijeru”! Međutim, to ne znači potpuno odbacivanje proučavanja gramatike, leksikologije i fonologije. Te jezične komponente u komunikacijskoj metodologiji igraju važnu ulogu, no one djeluju kao oruđe, a ne kao osnovni predmet proučavanja jezika. Komunikativna tehnika omogućuje vam da učenje jezika učinite prirodnim i zanimljivim procesom. Upravo takva metoda poduke slobodne komunikacije danas postaje privlačnija mnogim ljudima iz cijelog svijeta.

Naše komparativne prednosti

Kratak uvod u komparativne prednosti…

Maksimalno 4-6 polaznika u grupi.

Na svim grupnim i individualnim tečajevima edukaciju prilagođavamo ovisno o potrebama i ciljevima svakog pojedinog polaznika.

Iskoristite prednosti komunikacije i edukacije sa izvornim govornikom ruskog jezika.

Potrudili smo se ponuditi vam vrhunsku edukaciju po vrlo konkurentnim cijenama kako bi ruski jezik približili široj populaciji.

Vrlo ugodan ambijent na vrlo pristupačnoj lokaciji.

Za edukaciju koristimo najnovije izvorne ruske udžbenike, knjige i edukacijske materijale najboljih i najpoznatijih izdavačkih kuća u Rusiji.

Javite se još danas!

Nazovite nas i dogovorite svoj prvi sat…

  • 099/560 92 70