Naši tečajevi

Učite ruski i otvorite vrata novih mogućnosti!

“Dijalog Plus” nudi veliki izbor tečajeva za različite razine znanja, uzrasta i potrebe polaznika, koji žele naučiti ruski jezik od samog početka ili pak usavršiti postojeće znanje. Svakome od vas prilagoditi ćemo se individualno. Nadamo se da će vam zadovoljstvo postignutim rezultatima učenja ruskog jezika ostati u lijepom sjećanju. Uz izvornog govornika, osim učenja, pričati ćemo o ruskim tradicijama, ruskom mentalitetu, stereotipima i običajima u Rusiji i drugim zanimljivostima o ovoj prekrasnoj zemlji.

Prvi ogledni sat je besplatan!

Upoznajmo se!

  Ruski poslijepodne – 2 puta tjedno

  Iskoristite sve prednosti rada u maloj grupi do 6 polaznika što omogućava u potpunosti interakciju sa profesorom. Kroz razgovor i diskusiju sa ostalim polaznicima sve teme na satu postat će realnije, bliže i stavljene u kontekst. Slušat ćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami moći odmah primjenjivati.

  Saznaj više

  Ruski poslijepodne – 1 put tjedno

  Iskoristite sve prednosti rada u maloj grupi do 6 polaznika. To omogućava u potpunosti interakciju sa profesorom te kroz razgovor i diskusiju sa ostalim polaznicima sve teme na satu će postati realnije, bliže i stavljene u kontekst. Slušat ćete druge polaznike, uočavati njihove greške i ispravljati iste u svom izlaganju, a one korisne izraze i nove konstrukcije koje čujete ćete i sami moći odmah primjenjivati.

  Saznaj više

  Ruski vikendom

  Opći tečaj ruskog jezika u maloj grupi subotom (do 6 polaznika). Zauzeti ste radnim danima i zbog mnogobrojnih obveza ne možete da nađete vremena za pohađanje tečaja tijekom radnog tjedna? Imamo rješenje za Vas, pripremili smo i posebno osmislili tečaj “Ruski vikendom”.

  Saznaj više

  Happy hour – Ruski ujutro!

  Opći tečaj ruskog jezika u maloj grupi (do 6 polaznika). Održava se radnim danima od 10:00 do 11:30 sati.

  Saznaj više

  Trebam ruski hitno – intenzivni tečaj ruskog

  Cilj intenzivnog tečaja je osposobiti vas u kratkom vremenskom roku za samostalno korištenje jezika i dati vam sigurnost za njegovu aktivnu primjenu u stvarnim situacijama.

  Saznaj više

  Ruski za poslovnjake

  Ponuda za tvrtke i individualne polaznike. Program tečaja može biti prilagođen vašim strukovnim ciljevima i području aktivnosti. Tečaj ruskog za poslovnjake prvenstveno je namijenjen ljudima čiji posao zahtijeva korištenje ruskog jezika, kao i onima koji žele da promijene trenutno zaposlenje, a smatraju da će im znanje ruskog jezika biti potrebno na novom poslu.

  Saznaj više

  Ruski za djelatnike u turizmu

  Tečaj ruskog za djelatnike u turizmu, prvenstveno je namijenjen ljudima čiji posao zahtijeva korištenje ruskog jezika u kontaktu sa ruskim gostima u turističkim objektima ili sa ruskim turoperatorima.

  Saznaj više

  Individualni tečaj – Ruski samo za mene!

  U izvođenju individualne nastave metoda učenja stranih jezika bazira se na komunikacijskom pristupu, a polaznike tečajeva usmjeravamo da sva svoja usvojena znanja koriste pri direktnoj komunikaciji sa ruskim sugovornicima.

  Saznaj više

  Poluindividualni tečaj – Ruski za mene i prijatelja

  Individualni tečajevi stranih jezika “Ruski za mene i prijatelja” su pravo rešenje za vas ukoliko imate prijatelja, prijateljicu ili radnog kolegu s kojim možete skupa u istom terminu pohađati individualni tečaj po posebnoj cijeni i uvjetima, platiš jedan – dobivaš dva / u dvoje je zanimljivije i jeftinije!

  Saznaj više

  Brzi tečaj konverzacijskog ruskog jezika – Ruski u zadnji tren

  Za osobe koji uskoro idu na poslovni put ili na putovanje i u zadnji tren bi htjeli naučiti barem malo ruskog jezika. Kako pročitati nazive na ćirilici, predstaviti se, kako pitati gdje se što nalazi itd.

  Saznaj više

  Ruski uz čaj

  Okupljamo se jedan put tjedno i uz čaj i izvornog govornika pričamo o aktualnim temama, o ruskim tradicijama, vijestima iz Rusije itd. Teme su otvorene i svaki polaznik može izabrati temu iz svog područja interesa.

  Saznaj više

  Javite se još danas!

  Nazovite nas i dogovorite svoj prvi sat…

  • 099/560 92 70