jesenski-tecaj-a1-a2

Ruski jezik najveći je slavenski jezik i treći jezik u svijetu po broju ljudi koji ga koriste u svakodnevnoj komunikaciji. Želite li se upoznati s ovim bogatim jezikom i njegovom kulturom

DIJALOG PLUS je odlično mjesto za početak Vašeg jezičnog putovanja! Naš A1.1/A1.2 tečaj nudi Vam 60 školskih sati učenja ruskog jezika metodom RKI (РКИ – русский как иностранный). Ta metoda interaktivne komunikacije simulira situacije iz svakodnevnog i poslovnog života čime potiče samostalno korištenje jezičnih vještina.

U tome će Vam pomoći i IZVORNI govornik ruskog jezika te najnoviji edukacijski materijali ruskih izdavača.

U slučaju poteškoća s održavanjem nastave uživo uslijed pandemije, tečaj će izvoditi se ONLINE – jednako kvalitetno, uz jednake materijale u digitalnom obliku preko Zoom platforme! Cijena tečaja sa popustom od 7% za jednokratno plaćanje je 1925 kn.

Za one koji su već savladali osnove ruskog jezika DIJALOG PLUS nudi i A2.1/A2.2 tečaj. Nakon testa predznanja kojeg obavlja naš profesor, nastavite svoje jezično putovanje i uz našeg IZVORNOG govornika obogatite svoju

biografiju novim znanjima iz ruskog jezika i kulture. Kroz 60 školskih sati, uz najnovije edukacijske materijale ruskih izdavača razvit ćete svoje komunikacijske vještine na ruskom jeziku i bit ćete spremni upotrijebiti ih u stvarnim situacijama. U DIJALOG PLUSU nestrpljivo čekamo da podijelimo svoje znanje s Vama!

 

Cijena tečaja sa popustom od 7 % za jednokratno plaćanje je 1925 kuna.

 

UPISI u jesenski semestar traju do popunjenja grupa, a svi zainteresirani pozvani su na BESPLATNI ONLINE ogledni sat –

  1. rujna u 17:30! Pridružite nam se te saznajte sve što vas zanima u vezi učenja ruskog jezika.